Scoren voor de Club

29-09-2017

Zondag 24 september werd de actie SCOREN VOOR DE CLUB afgesloten in de kantine van OBW in het bijzijn van enkele spelers van de elftallen JO9-1 en JO13-3. Ook ouders waren aanwezig en nieuwsgierig om te horen hoe de actie was verlopen. Na een welkomswoord  werden de leiders en uiteraard ook de spelertjes bedankt voor hun inzet tijdens deze actie. Met name de leider van JO13-3 (Geert Huibers) heeft zich hierin in het bijzonder ingezet door zijn spelers steeds aan te moedigen om zoveel mogelijk geld te genereren.

Ook waren er jeugdleden die zich extra hebben ingezet om hun krasboekje vol te krijgen. Sommige waren zo gedreven om mogelijk nog meer boekjes vol te krijgen.

Lorenzo Kort was een zo’n speler van JO11-4. Als enige speler van zijn elftal heeft hij een volledig boekje vol laten krassen zodat hij de 40 euro ,wat het boekje waard was, te kunnen inleveren.

Ook Róbin Kruijs speler van JO11-5. Zij presteerde zelfs een boekje vol te laten krassen in een tijdsbestek van 10 minuten.(volgens haar ouders) Daarnaast heeft zij nog een boekje vol  laten krassen bij de Schutterij in Ooy.

Er was er echter één die er echt boven alles uit stak, Cameron Barendrecht JO9-4. Hij presteerde het om drie boekjes te verkopen. Hierdoor werd  hij gepromoveerd  tot "TOPSCOORDER"  van deze actie.

 Al de bovengenoemde jeugdleden werden beloond met een cadeaubon, welke werd gesponsord door Sporthuis Luising en de Werkgroep Sponsoring OBW.

 

 

Cameron werd namens de organisatie Scoren voor de club een T-shirt overhandigd met daarop de tekst “Topscoorder van de actie Scoren voor de Club”. Hij kan hiermee met trots op ons complex rond lopen en laten zien dat hij een groot deel van opbrengst heeft binnengebracht. (zie foto).

 

 

De hoofdprijs.

Als organisatie hebben wij als hoofdprijs, een bezoek aan de wedstrijd van de Graafschap ingezet. Iedereen was natuurlijk benieuwd wie deze vel  begeerde hoofdprijs in de wacht had gesleept.

JO13-3 had een bedrag van € 381,70 en JO9-1 had een bedrag van € 223,00 binnengebracht. Als men dit per speler uitrekent dan heeft JO9-1 het hoogste gemiddelde per speler. Zij gaan naar de wedstrijd de Graafschap – Fortuna Sittard op 27 oktober aanstaande.

Al de prijzen werden overhandigd door Bennie Gesthuizen sr., oudste lid van onze sportvereniging OBW.